Pibergården

Pibergården

Pibergården er privat socialpædagogisk dagtilbud for voksne udviklingshæmmede og er et af 5 tilbud drevet af Lavuk. Tilbuddet er oprettet efter servicelovens §104 om aktivitet og socialt samvær og rummer 25 pladser. Pibergården visiterer selv til pladserne. Der kan arrangeres kørsel til og fra Pibergården for de brugere, som ikke kan anvende offentlige transportmidler.

Pibergården har en blandet brugergruppe, hvor vi prioriterer fællesskabet med udgangspunkt i den enkelte bruger. Vi ligger i skønne omgivelser i udkanten af Gribskov lige ned til Esrum sø i Nødebo. Vi har til huse i en nedlagt skovriderbolig med en tilhørende grund på 7000 m2.

Vi har åbent Mandag – fredag kl. 9.00 – 16.00 Se årsplan her

Mange af vores aktiviteter tager udgangspunkt i naturen. Vi har vores egen bådebro med liftmulighed, hvorfra vi søsætter vores kanoer og kajakker. Derudover har vi 2 bålhytter, en køkkenhave og udendørs værksted. I skoven og på grunden er der anlagt grusstier, hvor kørestolsbrugere nemt kan færdes. Vi tilbyder desuden andre aktiviteter: musik, krea, madlavning, computer, bål og ridning.
På Pibersletten græsser vores 5 islandske heste, som er til stor glæde for brugerne. Ridning bruges både terapeutisk og til ridning i Gribskov.
Ønsker du at besøge os, skal du kontakte vores daglige leder Katrine Hofman Bang. Der kan arrangeres ture rundt i området af vores naturvejleder både sommer og vinter.
I Grejbanken  kan låne forskelligt friluftsudstyr. Ring og hør nærmere, eller følg link. Se hjemmesiden for grejbankerne.

LINKS
Virksomhedsplan
Brugernes hjemmeside,  Pibergården,

Daglig leder Katrine Hofman Bang
Pibergården · Nødebovej 56 · 3480 Fredensborg · tlf. 48 48 45 01