Entertainment

Lavuk Entertainment

Egen hjemmeside

Lavuk Entertainment er et Københavnerbaseret eventbureau og en socialpædagogisk oplevelsesarbejdsplads oprettet under lov social service §103. Bureauet startede op primo 2016, er født ud af Lavuks årlige musikfestival Lavukstock, og holder til i Vognmandsmarken 58 på Østerbro.

Vi gik i luften den 4. januar 2016 med 8 unge borgere og en personalegruppe, som sammen arbejder med at arrangere og afholde festivaler og events i det bredde kulturelle landskab, primært for udviklingshæmmede. Lavuk Entertainment lægger stor vægt på borgerens egen interesse for musik og kultur, samt lyst til at bruge dette som omdrejningspunkt for en spændende og alsidig arbejdsdag.

For at kunne blive optaget på Lavuk Entertainment skal man være fyldt 18 år, være selvtransporterende og i stand til at klare de mere basale ting i hverdagen, på egen hånd. Målet er at præsentere det brede kulturelle landskab i Danmark, gøre det tilgængeligt, og skabe et inddragende tilbud, som adskiller sig markant fra andre § 103 tilbud. Vi ser derfor dig, vores handimedarbejder, som kompetent kulturambassadør.

På Lavuk Entertainment er vi derfor alle: Ide- og eventmagere, bookere, afviklere, kollegaer, tilrettelæggere, specialister, kulturforbrugere og -bærere, støttende og fælles, i konstant udvikling, på vejen til den næste fest.

For optagelse kontakt Thomas Hinsby